Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | Antifeixisme saforenc #Benirredrà #laSafor


[Endavant-La Safor] Nota/convocatòria de l’antifeixisme saforenc: Convocatòria de concentració de rebuig a les agressions feixistes a la Trobada d’Escoles en Valencià (Benirredrà, 2014) Divendres 23 de maig a les 20h, al carrer de la Creu de Benirredrà

Una vegada més, malgrat les nombroses advertències, hem de lamentar una agressió de caràcter feixista en una festa per la llengua i la cultura dels valencians i valencianes. Aquesta vegada ha estat a la Trobada d’Escoles en Valencià, un model participatiu de reivindicació de l’escola pública, en valencià i de qualitat.

Per una banda, una concentració autoritzada per part de delegació del govern –institució colonial que arbitràriament atorga o denega un acte públic— del Grup d’Acció Valencianista, conegut grup ultradretà amb nombrosos antecedents d’accions violentes i agressions i, per altra, un escamot feixista vinculat a la penya Gandiblues, han estat els culpables directes d’aquest clima de crispació i colps.

L’agressió a un grup de menors, sense la intervenció de la policia nacional espanyola, que sí que identificà intimidatòriament altres participants en la Trobada, és un episodi més repressiu que vivim al País Valencià, des de tots els fronts possibles (polític, judicial, econòmic, policial, etc.).
Per això, cridem a concentrar-nos el proper divendres 23 de maig al carrer de la Creu de Benirredrà a les 20h, per rebutjar taxativament aquest tipus d’agressions, però també la impunitat estructural del feixisme al País Valencià, que renaix periòdicament i de manera estratègica en els mesos precedents a les eleccions.
Contra el feixisme, ni un pas enrere!Imatges


ENDAVANT la Safor
Antifeixisme saforenc #Benirredrà #laSafor