Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


La CUP demana explicacions al Ple

La CUP demana explicacions al Ple


La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Benifairó de la Valldigna demanarà explicacions al proper plenari de les accions d'àmbit municipal que ens estan afectant a totes les residents al poble. Hem anat investigant i observant un silenci i complicitat en tots els integrants de la corporació municipal. Nosaltres, escoltant i parlant amb les persones del carrer, de les visions diàries de l'evolució social i sentir popular, creiem que és l'hora de demanar responsabilitats.

Recordem que no tenim representació política a l'ajuntament, i la nostra força queda reduïda a la participació de tothom i del carrer. Un ajuntament obscur i manipulat pel poder ha de ser preguntat per la seva gestió. Esperem que ens deixen parlar.

Recordar que la CUP està al carrer diàriament i que mitjançant assemblees obertes i participatives va perfilant el discurs de la unitat popular en i el camí polític que el poble demana. Des d'ací i una vegada més fem una crida a participar a totes les persones de l'Esquerra Independentista i/o amb sensibilitat d'esquerres i independentistes.

Salut i Independència !!!!
Vídeos


See video