Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


manifestació antitaurina a Gandia

manifestació antitaurina a Gandia


Gandia antitaurina: “Artur Torró és el responsable de la tortura i del balafiament dels diners públics, el que ha de representar el seu soterrament polític”.

Més de 600 persones han participat en la manifestació d’aquest matí a Gandia, convocada per la Plataforma Carles Pinazo, i que ha recorregut el Passeig Marítim Neptú de la platja de la capital de la Safor. 


Estava encapçalada per la pancarta dels xiquets i xiquetes, el futur sense tortura animal, i anava seguida de la pancarta unitària dels partits polítics que han donat el seu suport a la manifestació (Bloc-Compromís, ERPV, EUPV, Iniciativa-Compromís, Joves Socialistes, MDT, PACMA, PSAN, PSPV-PSOE, SI i Els Verds del País Valencià).  Les pancartes d’SPAMA la Safor, de la Plataforma Carles Pinazo i de la resta d’organitzacions animalistes han ocupat el Passeig.

En finalitzar la manifestació, s’han fet els parlaments i llegit els comunicats, que han incidit en el fet que Gandia ha estat capdavantera en cultura i festa durant aquests últims 24 anys, demostrant que la tortura no és necessària en cap cas i que no és un element cultural. 

Tampoc és una eina de foment del turisme i de la riquesa: aquesta “fira” serà en qualsevol cas deficitària, amb més de 700.000€ de cost que no es poden cobrir amb les 3.000 entrades per correguda.  Com sempre, la tortura taurina s’aferra a les subvencions i els subsidis públics que, en temps de crisi, s’estan restant de partides realment necessàries com l’assistència sanitària, l’educació o el suport a persones sense recursos. 

Els parlaments han assenyalat l’alcalde, Artur Torró, com a màxim responsable de la tortura i mort d’animals a Gandia i del balafiament dels diners públics, el que ha de representar el seu soterrament polític.

Finalment, s’ha recordat que la lluita continua a altres indrets del País Valencià, demostrant la societat que som realment i la que volem ser.  La següent cita és a Alzira, on es convoca a una manifestació contra la tortura taurina de la setmana de bous pel dia 20 de juliol, a les 19:00.  Les accions a Sueca i la històrica manifestació d’Algemesí recolliran el testimoni.

MANIFEST DE GANDIA, 14 de juliol de 2012

http://plataformacarlespinazo.wordpress.com/2012/07/14/manifest-de-gandia-14-de-juliol-de-2012